Περιοχή

Μακρυράχη, το χωριό των λουλουδιών

Η Μακρυράχη, το χωριό των λουλουδιών και των φρούτων, βρίσκεται ανάμεσα στις καταπράσινες πλάγιες του ανατολικού Πηλίου, του θεϊκού βουνού των Κενταύρων, οπού ξεπροβάλλει ανάμεσα στην πλούσια βλάστηση του. Η ονομασία του χωρίου μας δόθηκε από τους κάτοικους της, επειδή είναι χτισμένο στην μοναδική μακριά ράχη ενός λόφου, σε 250 μ. υψόμετρο. Εδώ θα βρείτε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, με το καθιερωμένο πανηγύρι στις 24 Ιουνίου, καθώς και τις εκκλησίες του Προφήτη Ηλία, των Αγίων Αναργύρων και του Αγίου Κωνσταντίνου. Μπορείτε να προμηθευτείτε λουλούδια και παραδοσιακά γλυκά σχεδόν από κάθε αυλή του χωριού!

Άγιοι Σαράντα

Σε απόσταση μόλις 4 χλμ. από το ξενοδοχείο βρίσκεται η μαγευτική παράλια των Αγίων Σαράντα, οργανωμένη, με πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά.

Χορευτό

Τουριστικό θέρετρο με μία απέραντη παράλια και πολλά μικρά ταβερνάκια με φρέσκο ψαράκι. Ιδανικό για οικογενειακές εξορμήσεις.

Ζαγορά

Η Ζαγορά είναι το κεφαλοχώρι του ανατολικού Πηλίου. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 12 χλμ. από το ξενοδοχείο μας. Εκεί θα περπατήσετε στις γραφικές πλατείες και μπορείτε να επισκεφτείτε και το μουσείο του Ρήγα Φεραίου. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για φαγητό,καφέ και ποτό.

Χάνια

Στα Χάνια βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου 'Αγριόλευκες'. Σε απόσταση μόλις 17 χλμ. από τη Μακρυράχη και σε υψόμετρο 1200 μέτρων, αποτελεί μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις του σκι.

PPC AgencyGoogle Ads Advertising